Search
Icon
Icon

Lun-Vin

09.00 - 18.00

Icon

Consultație

078 55 44 77

Icon Catalog Anvelope Icon Cautare
0
Favorite
0
Coş

Articole în coș 0

Close
Produs adăugat

Principal Noutăți Tipurile de anvelope

Tipurile de anvelope

Tipurile de anvelope

Atunci când alegeți o anvelopă nouă, puteți să vă simțiți dezorientați de gama largă de modele. Adesea, șoferii se întreabă: Ce tip de anvelope merită cumpărate? Cum să decideți ce anvelope să cumpărați? 

Să analizăm tipurile specifice de anvelope, precum și caracteristicile acestora:

Anvelopele all-season

Primele pe listă sunt anvelopele all season (pentru toate anotimpurile). Acest tip de anvelope vă permit să maximizați gradul de confort. Atunci când mergeți cu ele, veți avea parte de o circulație lină.

Anvelopele all season își merită denumirea. Aceștia asigură o tracțiune bună în orice perioadă a anului. Aceste anvelope se pot "descurca" atât pe carosabil umed, cât și pe cel uscat.

Aceste anvelope au un profil asimetric al benzii de rulare. De asemenea, sunt înzestrate cu caneluri circumferențiale. Aceste caracteristici asigură o aderență bună pe vreme umedă.

Anvelopele all season sunt excelente pentru aproape orice vehicul. Cele mai potrivite sunt pentru sedanuri și crossovere.

Anvelope de iarnă

Anvelopele de iarnă se potrivesc excelent pentru temperaturi scăzute. Acestea sunt ideale pentru drumurile din Moldova în anotimpul de iarnă. Aceste cauciucuri asigură tracțiune și aderență pe suprafețe acoperite cu zăpadă sau gheață și îmbunătățesc manevrabilitatea vehiculului.

Anvelopele de iarnă sunt produse dintr-un cauciuc special care le permite să rămână mai moi și mai flexibile. Acest lucru asigură o capacitate de frânare excelentă în condiții de iarnă.

Anvelope High Performance (cu caracteristici înalte)

Anvelopele HP vă oferă senzația unei deplasări ușoare și rapide. Vestea bună este că nu este nevoie să aveți o mașină sport exotică pentru a monta un set de anvelope High Perfomance.

Anvelopele High Performance sunt ideale pentru minivanuri și sedanuri. Acestea oferă o manevrabilitate mai bună, precum și o aderență sporită.

Anvelopele HP sunt excelente pentru toate condițiile meteorologice și se descurcă perfect și pe timp de ploaie. Acestea au caneluri circumferențiale și laterale mai mari. Aceste caracteristici le fac să fie niște anvelope excelente pentru această vreme.

Anvelope Touring

Anvelopele Touring sunt un alt tip de anvelope comun răspândite. Acestea asigură o deplasare netedă, ca și anvelopele all season, dar oferă mai multe avantaje, cum ar fi o manevrabilitate mai receptivă.

Anvelopele Touring au un indice de viteză crescut, ceea ce înseamnă că pot rezista la viteze mai mari, oferind în același timp șoferului siguranță și controlul asupra deplasării.

Go up
Link copiat