Search
Icon
Icon

Lun-Vin

09.00 - 18.00

Icon

Consultație

078 55 44 77

Icon Catalog Anvelope Icon Cautare
0
Favorite
0
Coş

Articole în coș 0

Close
Produs adăugat

Cum să devii dealer

Deveniți un dealer DAAC Piese: calea dvs. către tranzacționarea de succes cu piese auto originale

Doriți să vă extindeți afacerea și să oferiți clienților doar cele mai bune piese auto originale? Alăturați-vă rețelei de dealeri DAAC Piese și deschideți noi orizonturi în lumea componentelor auto! Avantajele dealerii cu DAAC Piese:

  • Oferte exclusive: În calitate de dealer DAAC Piese, veți avea acces la promoții exclusive și oferte speciale, oferindu-vă un avantaj competitiv pe piață.
  • Instruire și asistență: Oferim instruire și consiliere pentru a vă ajuta să vă conduceți afacerea cât mai eficient posibil. Experții noștri sunt întotdeauna gata să vă răspundă întrebărilor și să vă ofere sprijinul de care aveți nevoie.
  • Asistență de marketing: obțineți acces la materialele și instrumentele noastre de marketing pentru a promova eficient produsele DAAC Piese în regiunea dvs.

Procesul de a deveni dealer DAAC Piese: pași către un parteneriat de succes

Pasul 1: Contactați managerul

Primul și cel mai important pas este să ne contactați. Managerii noștri experimentați sunt gata să accepte cererea dumneavoastră și să discute detaliile unui posibil parteneriat. Ne puteți contacta telefonic, prin e-mail sau completând formularul de contact de pe site-ul nostru.

Pasul 2: Discutați cerințele și oportunitățile

Managerii noștri vor vorbi cu dumneavoastră pentru a vă înțelege mai bine nevoile, așteptările și obiectivele de afaceri. Vom discuta despre regiunea dvs., volumele de vânzări și preferințele dvs. pentru gama de piese de schimb. Acest lucru ne va ajuta să ne adaptăm oferta la cerințele dumneavoastră specifice.

Pasul 3: Furnizarea de informații

Vă vom oferi informații complete despre produsele noastre, condițiile dealer-ului și suportul comercial pe care îl oferim. Veți putea să vă familiarizați cu portofoliul nostru, politica de prețuri, precum și cu termenii și condițiile dealer-ului.

Pasul 4: Examinați și acceptați termenii și condițiile

După ce ați luat în considerare informațiile furnizate, vom discuta posibile ajustări și completări ale condițiilor de cooperare. Scopul nostru este să creăm un parteneriat reciproc avantajos și pe termen lung, așa că suntem gata să fim flexibili în ceea ce privește cooperarea.

Pasul 5: Semnarea contractului

După ce am convenit cu succes asupra tuturor condițiilor, vă vom furniza un contract de dealer. Vă recomandăm să citiți cu atenție conținutul acestuia și, dacă este necesar, să consultați un avocat. După semnăturile tale și semnătura DAAC Piese, vei deveni oficial dealer-ul nostru.

Pasul 6: Instruire și suport

Vă vom oferi instruire despre sistemele noastre, procesele de comandă și instrumentele de marketing. Puteți conta pe sprijinul și sfatul nostru pe toată perioada de cooperare.

Contactați-ne astăzi pentru a începe călătoria pentru a deveni un dealer de succes cu DAAC Piese. Abia asteptam sa lucram cu dumneavoastra!

Go up
Link copiat