Search
Icon
Icon

Lun-Vin

09.00 - 18.00

Icon

Consultație

078 55 44 77

Icon Catalog Anvelope Icon Cautare
0
Favorite
0
Coş

Articole în coș 0

Close
Produs adăugat

Principal Noutăți Când să schimb filtrul de aer?

Când să schimb filtrul de aer?

Când să schimb filtrul de aer?

Gândește-te la filtrul de aer al mașinii tale ca la plămânii tăi. Într-o mașină, un filtru de aer murdar duce la lipsa oxigenului necesar pentru amestecul de combustibil. De asemenea, un filtru murdar va introduce diverși contaminanți în motor. Ca urmare, uleiul din motor va începe să se contamineze mai repede. Un filtru murdar va crește și consumul de combustibil. Așa că nu uitați să verificați starea filtrului de aer și, dacă este murdar, schimbați-l cu unul nou. Schimbați filtrul de aer la  fiecare deservire tehnica anuala.

Mașina dvs. nu va exploda, desigur, de la un filtru de aer murdar, dar este foarte posibil ca pentru o perioadă lungă de timp să contribuie la defecțiunea motorului. Vă poate 15 minute pentru a instala un nou filtru de aer nou și veți liniștit pentru motor și pentru buzunarul dvs., care poatea fi devastat de costurile suplimentare cu combustibil.

DAAC Piese ofera piese de schimb originale pentru autoturisme, accesorii pentru automobile, cauciucuri cu livrare in Chisinau si in toata Moldova.

Go up
Link copiat