Search
Icon
Icon

Lun-Vin

09.00 - 18.00

Icon

Consultație

078 55 44 77

Icon Catalog Anvelope Icon Cautare
0
Favorite
0
Coş

Articole în coș 0

Close
Produs adăugat

Principal Noutăți Anvelopele Geolandar X-CV ale lui Yokohama care vin în fabrică pe noua Mazda CX-70

Anvelopele Geolandar X-CV ale lui Yokohama care vin în fabrică pe noua Mazda CX-70

Anvelopele Geolandar X-CV ale lui Yokohama care vin în fabrică pe noua Mazda CX-70

Yokohama a anunțat astăzi că furnizează anvelopele sale Geolandar X-CV (modelul nr. G057H) ca echipament original (OE) către Mazda Motor Corporation pentru a fi utilizat pe noul SUV crossover al producătorului auto, Mazda CX-70, din care vânzări au fost lansate în America de Nord în aprilie 2024. Dimensiunea anvelopei este 265/55R19 109V.

*CX-70 nu este vândut în Japonia.

Anvelopa Geolandar X-CV fiind furnizată ca OE reprezintă un nou standard în anvelopele pe teren pe autostradă pe care Yokohama le-a dezvoltat pentru a îndeplini standardul M+S (Mud & Snow) pentru SUV-urile de înaltă performanță, care s-au concentrat din ce în ce mai mult pe performanțe de mare viteză și pe performanțe de mare viteză și care s-au concentrat din ce în ce mai mult pe performanțe de mare viteză și pe performanțe de mare viteză și care Manevrabilitate în ultimii ani. Pe lângă contribuția la performanțele superioare de manipulare și la o plimbare confortabilă, anvelopa obține, de asemenea, o rezistență scăzută la rulare.

Anvelopele furnizate ca OE pentru Mazda CX-70 au fost dezvoltate prin utilizarea unei reglări specializate pentru a se potrivi cu modelul, profilul și structura anvelopelor lor la caracteristicile vehiculului, folosind totodată haicolabul de proprietate al lui Yokohama încurajează noi descoperiri și inovație digitală prin îmbinarea inspirației și creativității umane cu capacitatea enormă de prelucrare a datelor AI. Pentru a obține o călătorie extrem de liniștită, a fost obținută o secvență optimă de pas folosind calcul evolutiv (algoritmi genetici), una dintre tehnologiile încorporate în haicolab. Tehnologiile inovatoare aplicate în dezvoltarea anvelopelor se bazează pe noile cunoștințe obținute prin colectarea datelor reale și a datelor virtuale generate de simulări și apoi folosind funcțiile de predicție, analiză și căutare a AI.

* Un acronim pentru „oameni și AI colaborează” pentru inovație digitală

Mazda CX-70 este SUV-ul cu două rânduri de dimensiuni medii, care oferă fie un turbo inline-șase, cu un hibrid ușor, fie un motor hibrid plug-in. În plus față de performanța sa superioară de mediu și siguranță echilibrată cu bucuria de a conduce culminând cu semnătura filozofiei centrate pe om de la Mazda, designul CX-70 și prezintă stilul de viață activ al clienților.

În conformitate cu planul de management pe termen mediu al lui Yokohama de trei ani (2024-2026), Yokohama Transformation 2026 (YX2026), afacerea pentru anvelope pentru consumatori își propune să maximizeze raporturile de vânzări ale anvelopelor adăugate cu valoare ridicată. Una dintre inițiativele cheie în cadrul acestei strategii este promovarea anvelopelor de marcă Global Advan Advan și a anvelopelor de marcă Geolandar pentru SUV-uri și camioane de preluare ca echipament original pentru mașini noi.

Go up
Link copiat