;

OIL SERVICE 4+

ALEGE ”ORIGINAL” PENTRU MASINA TA! ŠKODA OIL SERVICE 4+

Automobilul tău este mai are de 4 ani si nu stii unde să faci Oil Service? Vrei să schimbi uleiul dar crezi că este prea scump să schimbi piese originale? Vrei să fii sigur de”Căluțul” Tău în continuare? Vine momentul în când te gândesti cât de oportun este să faci Oil Service cu piese originale. În acel moment te gândesti că masina ta va incepe să îti aducă cheltuieli neprevăzute. Noi, cei de la ŠKODA, vrem să schimbăm părerea ta si îti propunem să te convingi singur. DAAC HERMES, service centru oficial al autoturismelor ŠKODA în Republica Moldova, îti aduce cea mai bună ofertă a verii, ŠKODA OIL SERVICE 4+ de la 1.290 MDL*. Profită din plin de o deservire calitativă și piese originale ŠKODA. Porneste la orice drum cu încredere.

Avantajele schimbului de ulei cu piese originale ŠKODA:

  1. Siguranta la drum. În cazul, în care, pornești la o călătorie îndelungată vei fi sigur că nu o să ai neplăceri cu piesel schimbate. Vei economisi timp si bani la schimbul de piese originale ŠKODA.
  2. Efectuarea calitativă si rapidă a lucrărilor. Programează-te din timp pentru schimbul de ulei si nu vei nevoit să astepti ore în sir automobilul. Savurează o cafea aromată în timp ce astepti masina.
  3. Pret avantajos. Nu este chiar atât de scump cât credeai tu, nu? Pretul pentru ŠKODA OIL SERVICE 4+ începe de la 1.290 MDL*. Pretul include piesele si manopera.
  4. Durată de exploatare mai mare pentru automobilul tău. Automobilul va putea fi exploatat mai mult timp, deoarece compatibilitatea pieselor cu automobilul Dvs duce la o durată de viată extinsă. Vor fi necesare mai putine lucrări adăugătoare, cee ace va duce la economisirea banilor Dvs.
  5. Sfaturi utile pentru proprietar. Proprietarul va sti mereu ce se întâmplă cu autoturismul său. Asistentii de la service vor face recomandări pentru cee ce este necesar de schimbat în viitorul apropiat. Aceasta va duce la economisirea timpului si resurselor financiare suplimentare pe viitor.

Другие новости по теме

04.03.2020
Мы рады сообщить вам, что BP, Castrol и Renault F1 Team продлевают свое партнерство в рамках Формулы-1,  которое началось в 2017 году, до конца 2024 года. Также группа компаний Renault выбрала Ca...
04.03.2020
Industria auto se axează din ce în ce mai mult pe dezvoltarea vehiculelor hibrid și complet electrice. Pe măsură ce evoluează, tehnologia vehiculelor electrice generează noi provocări tehnice pe...
01.09.2019
ALEGE ”ORIGINAL” PENTRU MASINA TA! ŠKODA OIL SERVICE 4+ Automobilul tău este mai are de 4 ani si nu stii unde să faci Oil Service? Vrei să schimbi uleiul dar crezi că est...
30.04.2019
Уважаемые автолюбители, уже сейчас в автосалонах и СТО компании “DAAC Hermes” вашему вниманию предложен широчайший выбор летних шин всемирно известных производителей. Для подробностей о...
21.05.2019